lمحدودیت مصرف سدیم- پتاسیم - فسفر

  منابع سدیم: چیپس، پفک، سوسیس، کالباس، زیتون،

خیارشور، کنسروها، سس ها، رب های آماده، ماهی شور و

دودی، چوب شور، بیسکوئیت های ترد شور، آب گوشت و

سبزیجات آماده مصرف.

 

- در مورد محدودیت پتاسیم و فسفر بر اساس سطوح خونی

تصمیم گیری می شود.

منابع پتاسیم: سیب زمینی (8 ساعت خیس شود)، گوجه

فرنگی (1 عدد در روز)، رب، نخودفرنگی، اسفناج، کدوحلوایی،

کرفس پخته، بامیه، فلفل تند، جوانه گندم، جعفری، ترخون، تره،

سیروموسیر، کنگر، گل کلم، کلم بروکسل، بروکلی، کلم قمری،

ریواس، خردل، موز، کیوی، پرتقال، شلیل، انجیر، آلو، زردآلو،

طالبی، گرمک، خربزه، گلابی تازه، خرما، آلوبخارا، انبه، آجیل،

خشکبار، حبوبات، روغن زیتون.

منابع فسفر: نوشابه، لبنیات بویژه شیر و ماست (نصف لیوان در

روز)، پنیر (30 گرم در روز)، آجیل، کاکائو، قهوه، شکلات، ماهی

سفید، ماهی تن، ساردین، اعماواحشا، حبوبات، غلات و نانهای

کامل و سبوس دار

/ 0 نظر / 19 بازدید