آنجه بیماران دیالیزی باید بدانند
مطالب وبلاگ صرفا آموزشی می باشد(ثبت شده در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی)(بیمارستان شهید مدرس)
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: مجتبی مهرابی - یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸٧

۱-غذاهای حاوی سدیم با لا باید محدود شوند مثل :

کالباس – سوسیس – زیتون – خیار شور – سوپهای کنسرو شده – ماهی دودی – چیپس

توجه: جهت مزه دار کردن غذاها از آبغوره – لیمو ترش – سرکه – زیره – ادویه استفاده نمایید.

۲-غذاهای پتاسیم بالا باید محدود شوند مثل:

نخود – اسفناج – کدو حلوایی – رب گوجه – موز – خرمالو – انجیر – زرد آلو – آلو – کیوی –

طالبی – پرتقال – خرما – شلیل – گلابی تازه .

مطالب اخیر:
کدهای اضافی کاربر :


Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
Online User